Studio "Durga" Beograd
Vozdovac
Vojvode Stepe 94ž
tel: 011/397 59 58
mob:064/70 68 3 67

email:

Pazite na svoje misli jer one postaju reči. Pazite na svoje reči- one postaju dela. Pazite na svoja dela – ona postaju navike. Pazite na svoje navike – one postaju karakter. Pazite na karakter – on postaje vaša sudbina. Upanishads (Hindu sveti spisi)

Samo zato što je joga potekla iz Indije ne znači da moramo da postanemo Indusi kako bi je praktikovali. Naprotiv, čak se i ne očekuje od Indusa da praktikuju jogu. Joga ne zahteva određeni sistem verovanja i, ukoliko već imamo neki, joga ga ne dovodi u pitanje. Svako može početi, a tačka sa koje polazimo je veoma lična i posebna, zavisno od toga gde se nalazimo u tom trenutku.
T.K.V Desikachar “The Heart of Yoga”

Pozivamo vas da nam se priključite i upoznate svog unutrašnjeg učitelja kroz različite stilove joge:

Hatha Yoga: sekvenca asana/poza kao i vreme zadržavanja u svakoj se menja i prilagođava polaznicima u cilju jačanja, otvaranja i čišćenja tela.

Vinyasa Yoga: čas kombinuje dinamično disanje, povezivanje asana/poza u jedan tečni pokret, kao i zadržavanje poza sa ciljem poboljšanja balansa, poravnanja i stava.

Power Yoga: meditacija u pokretu; aktivna i intenzivna praksa koja ima za cilj da umiri um i podigne nivo energije i toplote u telu, kako bi sagoreli mentalne, fizičke i emocionalne otrove, kao i da kultiviše energiju disanja.

Yin Yoga: Kombinacija određenih asana u kojima se zadržavamo duže vreme. Uopšteno ovaj stil joge je usmeren na ligamente, kosti i zglobove kukova, karlice i donjeg dela kičme. Preporučuje se kod hronične tenzije, umora i iscrpljenosti, kao i dopuna dinamičnim yang stilovima joge (koji naglašavaju stvaranje unutarnje toplote kao i istezanje i kontrahovanje mišića).

U Studiju Durga časove joge drži CYA-RYT 500 Sladjana Jovančić, instruktor joge sa medjunarodno priznatim sertifikatom od stane kanadske Yoga Alliance (http://www.canadianyogicalliance.com/cyaUser_profile.cfm?UserID=6915).
Rad u malim grupama (do osam polaznika u grupi) prilagodjen je svim nivoima polaznika. Časovi se održavaju pre i popodne, a probni čas, koji nije besplatan, morate zakazati telefonom.

Očekujemo Vas!

Ne živite u prošlosti; ne sanjarite o budućnosti.
Koncentrišite se na sadašnji trenutak
Buddha